Auditoria Badalona

per una Auditoria Ciutadana Municipal a Badalona. PACD – Badalona

Neix l’Observatori Ciutadà Municipal de Badalona

unnamed

 

Des del grup Auditoria Ciutadana del Deute de Badalona ens adrecem a totes les entitats i persones de Badalona que creguin que la transparència en la gestió dels diners públics ha de ser el primer pas per retornar les institucions al poble. Una gestió transparent i clara de l’ajuntament hauria de permetre a la ciutadania saber en què i per a què es gasten els nostres diners i així evitar amiguismes, corrupteles, clientelismes i altres pràctiques que s’han convertit en hàbits en els nostres consistoris i empreses públiques.

És per afavorir la transparència que, des del node municipal per una auditoria ciutadana del deute, llancem una eina que pot ser molt útil per a tots i totes, especialment les entitats: l’Observatori Ciutadà Municipal (OCM).L’OCM és una eina virtual que ens permet veure de forma simplificada els pressupostos, dirigir preguntes a l’ajuntament que es convertiran en instàncies visibles per tothom, fer públiques les nostres inquietuds, fer seguiment de les consultes realitzades per la ciutadania i fer-ne difusió a través de les xarxes socials.

Tenim clar que l’OCM és una eina potent, però depèn de tots nosaltres utilitzar-la i treure’n tot el suc. És per això que us demanem que feu córrer aquest correu per les vostres entitats, que entreu a la pàgina a xafardejar i la proveu, que si se us acudeix alguna pregunta la feu, i que ens ajudeu a fer-ne difusió i a animar a la gent a convertir-la en una manera útil de participar en la gestió municipal des de la ciutadania organitzada.

El web és molt fàcil de recordar: http://ocmbadalona.cat/. També ens podeu seguir al Twitter (@OCMBadalona) i al Facebook! Només heu de buscar OCM Badalona.

El proper 28 d’octubre farem la presentació oficial de l’eina a l’AVV Joaquim Ruyra, i estaríem encantades que hi poguéssiu participar. Us ensenyarem com funciona l’eina, i quins beneficis en podeu (podem) treure!

Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Octubre 25, 2015 by in Uncategorized.
%d bloggers like this: