Auditoria Badalona

per una Auditoria Ciutadana Municipal a Badalona. PACD – Badalona

Què és Auditoria Badalona?

Ciutadans i ciutadanes, assemblees del 15M i diferents xarxes i organitzacions socials de tot el territori estan construint la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD), per a demostrar la il·legitimitat del deute, denunciar els seus responsables i exigir el NO PAGAMENT del deute il·legítim.

Les conseqüències del pagament d’aquest deute són transversals, i afecten a múltiples capes i sectors de la societat, també a nivell municipal. És per això que a partir de l’Assemblea Indignada de Badalona hem decidit crear un node de la PACD.

El Grup Auditoria del Deute Badalona és un grup transversal i integrador, obert a la participació i aportacions d’altres sectors o entitats en lluita, com la sanitat, educació, associacions de veïns, etc.

La nostra intenció és, juntament amb altres municipis enxarxats, treballar per una millor transparència dels pressupostos municipals, fent-los més accessibles i clars. Així com facilitar eines per tal que la ciutadania pugui fer ús del seu dret a la informació, un dret humà fonamental. I d’aquesta manera iniciar i/o acompanyar processos d’auditories ciutadanes dels pressupostos.

D’altra banda, és funció també del Grup Auditoria del Deute fer difusió i formació sobre el deute il·legítim i com ens afecta a la nostra vida. Empoderar a la societat amb els coneixements suficients que permetin entendre perquè no hem de pagar un deute que no és nostre, els mecanismes que el generen i els actors que hi participen. Mitjançant xerrades, formacions i dinàmiques, desmuntar els arguments imposats i mostrar les alternatives al sistema actual.

Si vols participar envia’ns un correu electrònic a auditoriabdn@gmail.com

Què és Auditoria Badalona? from AuditoriaBDN

One comment on “Què és Auditoria Badalona?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: